Από την ίδρυσή της το 2005, αναπτύσσεται διαρκώς, με συνέπεια και όραμα. Βραβευμένη από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΑΙΑ).

Ανήκει στον Όμιλο IOGR, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και των αερομεταφορών.

Η φιλικότερη εταιρεία στην Ελλάδα με καθημερινή παρουσία σε 34 αεροδρόμια αλλά και σε αρκετούς προορισμούς του εξωτερικού, φροντίζει πάντα ώστε τα ταξίδια σας να είναι ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί: εύκολα, άνετα, διασκεδαστικά και προσιτά!

Είναι τέλεια να πετάς μαζί μας!

Ανακάλυψε πόσο τέλεια είναι να πετάς:

Με το ολοκαίνουργιο Airbus A320neo
Με νέα απευθείας δρομολόγια σε αγαπημένους προορισμούς:

από/προς ΑΘΗΝΑ:

 • Θεσσαλονίκη
 • Ηράκλειο
 • Ρόδος
 • Λάρνακα

από/προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

 • Αθήνα
 • Ηράκλειο
 • Με υπηρεσίες νέας εποχής εντός και εκτός καμπίνας
 • Μόνο από 21€
 • Κλείστε θέση από 22/3/2021 έως 1/4/2021
 • Ταξιδέψτε από 1/4/2021 έως 31/12/2021

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις της SKY express με τα ολοκαίνουργια Airbus A320neo στην Ρόδο
17 Μαρ 2021
Στη Ρόδο που διαγράφει συνεχώς νέα κεφάλαια στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, κρατώντας σταθερά το σκήπτρο ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη Μεσόγειο, η SKY express ξεκίνησε από τις 15 Μαρτίου τις απευθείας της, καθημερινές πτήσεις από Αθήνα.

Μετά από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τη μεγέθυνση του στόλου της με ιδιόκτητα Airbus A320neo, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας εγκαινιάζει συνεχώς νέους προορισμούς. Έτσι μετά την Θεσσαλονίκη και τη Λάρνακα της Κύπρου, σειρά είχε η πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Σταθερά προσηλωμένη στη διασύνδεση της Ελλάδας απ’ άκρη σ’ άκρη, η ένταξη της Ρόδου στο πτητικό έργο της Sky express, σηματοδοτεί ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη διαδρομή της, αφού με βάση τη Ρόδο οι ταξιδιώτες των Δωδεκανήσων θα μπορούν να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στην Αθήνα και στις διασυνδεδεμένες πτήσεις της εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και για τους ταξιδιώτες εσωτερικού και εξωτερικού, που θα χρησιμοποιούν το «Διαγόρας» ως αεροδρόμιο άφιξης σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Με τους πλέον ανταγωνιστικούς ναύλους, χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, υψηλό επίπεδο υγειονομικής προστασίας και απευθείας πτήσεις με Airbus A320neo, η SKY express κάνει ένα ακόμη βήμα για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου των Δωδεκανήσων.

Φόρμα Κράτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Συμπλήρωσε τη φόρμα για άμεση κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων σου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η κράτηση θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού.

  Ημερομηνία επιστροφής*:
  Προορισμός επιστροφής*:

  *Υποχρεωτικό πεδίο
  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 26710-93200